onsdag 23 juni 2010

Just nu sitter jag och thomas på verandan och njuter av denna utsikt. :-)

Nattvandraren Theodor

Hade precis somnat efter American Idol inatt. Tindra sov gott i sin ligginsats emellan mej och Thomas.. Vi båda har nämligen tröttnat på att behöva kliva upp ur sängen minst 30 gånger / natt för att stoppa in hennes napp. Hon är expert på att medans hon sover, spotta ut nappen och sedan börja gnälla över att hon inte har den. Och stoppa in nappen i sömnen är både jag och Thomas experter numera...

Men vid tvåtiden inatt så vaknar jag av att någon kryper på mej och brottas med mej. Det är vår käre son som bestämt sej att numera komma in till oss varje natt för att somna om. Inatt hörde jag inte honom när han kom utan vaknar av att han snudd på hoppar sönder min rygg.. :( Så det blev till att ägna en halvtimme med att få en pigg 1½ åring att somna om. Inte kul!!! suck

Så tillslut runt halv tre inatt så somnade Theodor om och där låg jag vaken, mellan Theodor och Tindra. Funderade på livet och dess oväntade sidospår. Men tillslut så gick det att somna om. Tur att vi har en väldans bred säng.. 2,80. Så vi får gott och väl plats med alla våra nattvandrare samt oss själva. Skönt.

tisdag 22 juni 2010

Jag fick ett fnattryck nyss!!!!

Att min älskade står ut med mej!!! hahahha

Just precis inträffade följande..

Zebbe var i badrummet och ropade på mej, jag skulle hjälpa honom med att borsta tänderna. Han ropade och ropade. Jag tröttnade och muttrade väl ett litet surt JA!! Jag kommer. Jag la ner Tindra i hennes säng. Gick med lite halvtunga steg mot badrummet. Öppnade dörren och gick in till Zebbe. Han stod där med tandborsten i munnen och Thomas stod utanför vid vårt skötbord ( i hallen ) och bytte på Theodor. Då visar Zebbe mej sin första!!! lösa tand!!! Jag hojtar och kan inte sluta upprepa mej själv - Tanden är lös. Din första tand är lös!!! En lös tand!! JIppie.. Vad kul.. du har blivit stor Zebbe!!

Zebbe går ut i hallen och visar stolt upp sin lösa tand för Thomas. Thomas ler emot mej och säger sen till Zebbe med en mycket tillgjord röst... - Åååå din tand är lös :) Sen skrattar Thomas och säger att jag är knasig..

Japp det är jag!!! Knasig men han älskar mej ändå!! hihihi

måndag 21 juni 2010

Just nu är vi på ett stall och Zebbe har varit så modig och vågade testa att rida

söndag 20 juni 2010

Mobilbloggning och Filuren


Jaha, då har man lyckats mobilblogga för första gången. Jag skickar bilden till bloggen och skriver texten efteråt... :) Helt perfekt. Ska dock ändra inställningarna så att inläggen skickas upp direkt på bloggen :) Är så glad..

Ni kanske undrar vad detta är för filur??

I fredags var vi som sagt på Gröna Lund. Eva, Linn, Felicia och jag. Vi stod vid ett lotteri, där man kunde vinna gosedjur. Vi såg dock bara att det gick att vinna små enkla bruna nallar, eller en vit kanin, och som 1 pris så kunde man vinna jättestora sådana här filurer som ni ser på bilden.

Jag och Eva tänkte att tjejerna fick kasta boll så de kunde vinna varsinn nalle, vinst varje gång :) perfekt... gillar sådana ställen. Eva och jag var dock inte intresserade utav nallarna. Vi ville ha första priset.. men det är sådan liten chans så vi lät tjejerna köpa varsinn omgång bollar, vi lät bli.

Tjejerna kastade bollarna och de fick därefter välja vad de ville ha för djur. Jag och Eva står och pratar, och vips ser vi tjejerna med varsin liten filur.. Felicia en knallrosa och Linn en knallblå.. Jag och Eva tittar på varandra, avbryter vårt prat.. Vi säger ingenting bara tittar på varandra.. Tränger oss förbi våra döttrar och slänger upp varsinn peng.. VI VILL OCKSÅ HA EN SÅN!!! halvskriker vi i kör... Tjejen som jobbar på grönan viker sej av skratt och lägger fram bollarna till oss. Vi kastar, vinner varsin filur.. Eva valde en Illgrön och jag en knallblå.. ( den ni ser på bilden ) varsinn liten vann vi..

Sen skrattade vi så vi vek oss dubbla.. Snacka om att vara 2 barnsliga mammor!!! hahahahha Sedan gick vi till lite attraktioner med våra filurer.. Döttrarna med varsinn och vi mammor gick med våra också.. Måste ha sett otroligt roligt ut.. hahahha


Mvh Vardagsmamman....

Gruff gruff

Börjar med att skriva gruff gruff...

Det är tydligen inte tänkt att jag ska kunna visa er hur staketet ser ut !!! hahahah

För ett tag sedan kraschade datorn.. Min kära bror installerade om den.. tack!! men nu vill den inte ta emot mina bilder från mobilen.. suck nåja tur att man har sin bror.. Han får dyka förbi någon dag och fixa det.. till dess får ni nöja er med mina inlägg utan bilder.. tyvärr.. Jag har så många bilder jag vill visa er.. Men det får dröja ett tag

Idag har vi firat Felicia. Stora delar av släkten kom och njöt av Zebbe-kaka, glass och kaffe. Hon njöt av dagen..

Just nu sitter jag hemma hos en utav mina bästa vänner och passar deras barn. Sötnosarna sover så sött och jag hade ju tänkt att passa på då och visa er alla bilder ifrån verandan och Gröna Lund. suck

Igår tillbringade jag dagen framför tv. Vackert lagom kungligt och roligt. Så kan jag sumera mina tankar om det kungliga bröllopet som var igår. När talen hölls vid middagen så grät jag.. Ja, så känslig är jag :) Men det var fint.. otroligt fint..

Ha det gott så länge